miércoles, agosto 4, 2021
22.6 C
Valencia

‘Cinema valencià a la fresca’ es presenta a Castelló amb tres pel·lícules

No te pierdas

Baix el títol ‘Cinema valencià a la fresca‘, l’Institut Valencià de Cultura, en col·laboració amb el Museu de Belles Arts de Castelló, presenta un cicle amb tres produccions valencianes de l’últim any (La mort de Guillem, Coses a fer abans de morir i La boda de Rosa).

La mort de Guillem va rebre el premi del públic en el Festival Internacional de Los Angeles i tres guardons en els Premis de l’Audiovisual Valencià, entre ells el de millor pel·lícula. Aquesta producció s’emetrà el 3 de juliol a les 22:30 amb accés lliure. Per altra banda, un dia abans i a la mateiza hora es podrá vore Coses a fer abans de morir, també amb accés lliure. L’elenc d’aquesta producció va arrasar en les categories d’interpretació.

Per part seua, La boda de Rosa va ser premiada amb dos Goya, a més d’altres guardons en els Premis Feroz i el Festival de Cinema Espanyol de Màlaga. Es podrà vore la nit del dijous 1 de juliol. El delegat de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha avançat que “el Museu de Belles Arts i l’EACC de Castelló a banda del Palau de Congressos de Peníscola estaran actius al llarg de tot l’estiu per oferir una àmplia i atractiva programació cultural”.

Otras Noticias

Ultimas Noticias