miércoles, agosto 4, 2021
30.6 C
Valencia

El Dia Internacional dels Museus arriba a la provincia de Castelló

No te pierdas

Aquesta setmana començen diferents activitats que es reparteixen en més de 20 museus i espais d’art repartits per tota la província per el Dia Internacional dels Museus. Des de 1977 s’organitza cada any el Dia Internacional dels Museus, un moment excepcional per a la comunitat museística internacional, ha anunciat l’Institut Valencià de Cultura en un comunicat. A més, l’institut sentencia: “hem d’advocar pel potencial creatiu de la cultura com a motor de recuperació i innovació en l’era post-covid”.

L’objectiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural i l’enriquiment de les cultures, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.

Des de fa més de 40 anys, els esdeveniments i activitats planejats per a celebrar el DIM poden durar un dia, un cap de setmana o fins i tot tota una setmana. Cada vegada són més els museus de tot el món que participen en aquesta celebració mundial: l’any passat van ser 37.000 museus els que van prendre part en aquest esdeveniment en 158 països i territoris.

Otras Noticias

Ultimas Noticias