sábado, julio 31, 2021
30 C
Valencia

El Teatre Principal de Castelló acull la inauguració del Torneig de Dramatúrgia

No te pierdas

El Teatre Principal de la provincia de la plana acull el torneig de dramatúrgia d’aquest any. L’Institut Valencià de Cultura impulsa a tot el territori valencià aquesta activitat nascuda dins del festival Temporada Alta de Girona fa una dècada. Huit dramaturgues i dramaturgs seran els protagonistes: dos de Castelló, dos d’Alacant i quatre de València s’enfrontaran per parelles presentant textos d’uns 30 minuts, llegits per dos actors o actrius professionals en un ring de boxa.

El públic és el que votarà l’obra guanyadora en cadascuna de les fases: quarts de final, semifinals i final. Els guanyadors de les quatre edicions anteriors van ser Juli Disla, Mafalda Bellido, Adrián Novella i Borja López Collado.

Els autors i autores participants en aquesta cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia seran Rafa Segura, Laura Sanchis, Jacobo Julio, Isabel Requena, Sergio Serrano, Pepa Juan, Àfrica Hurtado i Juan Luis Mira.

El primer combat de quarts de final serà el 31 de maig al Teatre Principal de Castelló, el segon serà el 2 de juny al Teatre Arniches d’Alacant, i el tercer i el quart, al Teatre El Musical de València els dies 8 i 10 de juny. Els guanyadors de cada combat s’enfrontaran en les semifinals, que seran al Teatre El Musical els dies 15 i 17 de juny, i la gran final serà el 19 de juny també al Teatre El Musical.

Totes les representacions seran a les 19.00 hores i l’entrada serà gratuïta. Els autors no coneixeran els actors que representaran el seu text fins dues hores abans de la representació i serà la votació del públic després de les representacions la que designarà el guanyador de cada combat.

A més dels autors i autores, participen en el torneig un total de 29 actors i actrius. En tots els combats actuarà Pau Blanco com a mestre de cerimònies.

Otras Noticias

Ultimas Noticias